♥ hola,, selamat datang ke page blogger SECATEXWARNEPELANGI.BLOGSPOT.COM ♥

CEMBURU!

hum,, cemburu la nan couple lain,, hum tak macam epy, asyik COMPLICATED jew,, nak lepas an berat hati,, tak tahu la nape dye sanggup wat epy mcm nie,, UNTUNG la kowg ade ORANG SAYANG kan,, hmm
kadang-kadang layan perasaan jugak la,, sedih jugak kot dye wat macam tu,, kejap hilang kejap muncul,, kalau bz pon, ag tahu la,, ape salah nye kalau mecej kan,, 1 sen pon nak berkire ke??
mmm M***! epy pon ade perasaan jugak, nape awak wat epy macam tak wujud,, lau awak rase epy nie m'ganggu hidop awak, gtaw jela,, epy tak nak susah an awk,, epy ingat kite capel balik, epy buleh kongsi same-same nan awak,, tapi tak,,
lau epy jahat, da lame curang nan awak, tapi awak?? hmm,, mulut je manis, janji awk?? sume nye melayang,, ari-ari dengar awak nye rintihan, tapi awak?? tak pernah rintihan epy,, tak pe,, epy tak kesah, tapi nape awk cube nak memahami ek,,
mybe kite memang tak sehaluan kot,, sape kate cinta siber tak buleh kekal,, hum,,

PECAH KACE PECAH GELAS,LEPAS BACE SUDI-sudi LAH MEMBALAS

terase jugak la,,

huh bukan ape,, tesentap la kat jiwe bile bace cherita baru kat blog fik! huh sedih,, dye cherita yang dye gindu at abang-abang dye.. huh epy suh dye col abang dye,dye tak nak ,, dengan alasan credit tak dala , malas la,, haha,, macam-macam la dye tu,,
epy un gindu at akaq,kat abang,, rindu sesangat! hum,, ape nak wat ek,, tak kan nak tepon kot,, huhu,, tak kan nak pegi rumah dyeowg kot,, TAK mungkin la,,
hummm,, tak mungkin ,tak mungkin ! sebab dye owg da meninggal,, hum,, tak sempat nak paut kasih sayang dye owg,,tak sempat nak tengok wajah dye owg,,, hum,, teringin la nak rase kasih sayang dye owg! TERINGIN sesangat,,
hum,, bile teringat, tepikir bende-bende nie mesti rase pilu,, jeles kat kawan-kawan ade keluarge yang besar,, mesti bnyak pengalaman manis an,,
hummm ,, tak pela,, epy redha,, now fiekry ley happy an epy,, kawan yang baik la,,tak lupe jgak kat kawan-kawan yang selalu at sisi epy,, thankz jadi kawan epy,, LOVE you all ♥♥

PECAH KACE PECAH GELAS,LEPAS BACE SUDI-sudi LAH MEMBALAS

fiekry fanatic lady gaga

haha meh shini,, nak ngumpat chikit,, hahaha,, tak dela,,jangan marah eh, hehe,,hari nie first day kenal sorang boy nie,, hehe buleh tahan la,, handsome la jugak,, pandai pon ye,, hehe of couse la da ade mkwe,, haha tak sempat nak ushya,, haha ops! kantoi,,
hehe but bukan bende tu epy nak ngumpat,, hehe,, dye nie pelik jugak la,, hehe ciri-ciri dye memang crazy punye crazy la,, heee,
1. dye memang crazy nau kat lady gaga,, epy try la tanye dye ape yang wat dye suke nau kat lady gaga uh,, hehe saje nak menyakat dye,, hahaha,, then dye cakap dulu dye nie just minat lagu just dance, *hey! same la,awak tiru kite eh!* hahaha but time tuh dye tak bape minat sangat at lady gaga,, after lagu bad romance terus dye minat lady gaga sampai sekarang,, hehe,, kenangan terindah tu! ngee~
2. yang kedua nye,, dye seorang yang crazy purple la! heee *tengok tu tiru lagi,, hehehe* epy dapat tahu dye nie crazy purple bile tengok blog, buleh di kate kan 96% jugak la sume nye purple,, tapi kali nie bile tanye nape minat warne tu, dye just ckap memg dye minat,, tak dapat nak korek rahsia dye la,, hehe mybe ag dye menarik kot,, yela masing-masing kan ade pilihan sendiri an2,, hehe
dye tak tahu un yang epy nie nak ngumpat pasal dye,, hehe soe ye bos! haha, suke nyakat dye la,, hehe macam epy cakap dye nie ceria,, manje jugak kot,, haha but memang best kawan nan dye,!!, hehe i LIKE beb! heee~ but satu bende epy tak puas hati nan dye,, dye ni suke tukar topik,, tak tahu nape la,, ee rase macam nak resling je nan dye,, heheh, ;)

PECAH KACE PECAH GELAS,LEPAS BACE SUDI-sudi LAH MEMBALAS

kawan baru! hee

heee mule-mule memang ingat nak tolong dye (FIEKRY) ,, huhu saje-saje nak try mane la tahu buleh tolong la kan,, huhu,, but malang nye tanpe epy sedar,epy pon ade masalah yang same dengan dye,, haha terbantut la nak tolong, 
 rase sedih ,geram jugak la bub penat-penat menghasil an blog nie, huh,, then sebab uh rase nak try selesai an masalah nie,, huh! kelam kabut nak selesai an,bub tak tahu pape pun,, heee
but, nasib baek la kak aien tibe-tibe online facebook,, huh! alhamdulillah la,,
teros minta tolong dye, hehe nasib baek dye mampu tolong,terima kasih kak! hee amin amin,,terus usaha dan usaha! hehe,,mase tu pulak la wat same-same gan fiekryy walaupon jauhan,, hahaha!
yeah! akhirnye buleh jugak selesai an masalah nie! huh! nasib baek,, amin,, hehehe ,, then try tengok blog si fiekry nie,, peh! jelez seh,, cantex gilak,, dye nie buleh di katekan crazy purple jugak la,, hehe,,
but tibe-tibe pulak dye nak ajar epy wat hideshoutbox,, mule-mule ingat an malas nak wat bub da banyak kali wat tapi tak berhasil jugak,, haha terok kan,, heee, tapi bile pikir balik,takpela,, try ikut ape yang dye ajar ,,mne le tahu buleh kan,, hehe
but bile da wat hahaha hasilnye same jugak,,,, hehe sian fiekry penat-penat ajar epy,pening pale dye layan epy,, hehe SOE fiekry,, hehe,,
tapi tak pela wat yang biase-biase pon jadi la,, heheh asal an ade kan,, hehehe,, lastly,, kesimpulan nye,, best jugak la kawan nan dye,, hehe sporting,, ceria,, tak sumbong,, hehe, best kawan nan dye! but fiekry,saye bukan KAKAK eh,, hahaha 
TERIMA KASIH dear!☺

PECAH KACE PECAH GELAS,LEPAS BACE SUDI-sudi LAH MEMBALAS

belajar mula kan hidup baru,, :'(

hari nie memang rase tak de semangat langsung nak jawab exam , dala paper addmath,, gerenti hancur resault addmath aku,, huh! mase dalam kelas ngah jawab exam, air mate pulak mengalir,, lagi la tak buleh jawab,, bub teringat tentang dye,, rindu kenangan lame, rindu segale-gale nye,, then sedih bub mase uh otak teros out! bub tak stdy pon,, hum! malang seh hidop,, sabar jela,,

malam tadi epy da mule titow sorang-sorang,, tapi masih menunggu panggilan tepon dari dye,, tapi hampe tak de pon,, epy mcej pon dye da tak bals,, dye da lupe epy ke??? hmmm,,kejap je kan dye da lupe epy,, arrrr!!

but! ari nie epy nak cube lupe an dye! harap-harap la berjaye,, then epy da wat keputusan, biar la dye bahagie dengan orang yang selayak-layak untuk dye,, epy tahu epy nie tak layak untuk dye,, dye pon da cakap yang epy ni kejam,, tak pernah faham perasaan dye,, takpe! epy terima! epy redha dye nak cakap epy ape,, humm

epy da amik keputusan jugax nak buang gambar dye kat blog nie, hum,, berat hati jugak la,, simpan pon da tak de gune,, dye pon da lupe epy kan,, mmm,, yang tinggal sekarang hanye la segala kenagan yang berlalu dan cerita-cerita antare aku dan dye dalam blog nie,, selamat tinggal syg,,, harap di sana kau bahagia tanpe diri ku,, mmm ;'(

PECAH KACE PECAH GELAS,LEPAS BACE SUDI-sudi LAH MEMBALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...