♥ hola,, selamat datang ke page blogger SECATEXWARNEPELANGI.BLOGSPOT.COM ♥

terase jugak la,,

huh bukan ape,, tesentap la kat jiwe bile bace cherita baru kat blog fik! huh sedih,, dye cherita yang dye gindu at abang-abang dye.. huh epy suh dye col abang dye,dye tak nak ,, dengan alasan credit tak dala , malas la,, haha,, macam-macam la dye tu,,
epy un gindu at akaq,kat abang,, rindu sesangat! hum,, ape nak wat ek,, tak kan nak tepon kot,, huhu,, tak kan nak pegi rumah dyeowg kot,, TAK mungkin la,,
hummm,, tak mungkin ,tak mungkin ! sebab dye owg da meninggal,, hum,, tak sempat nak paut kasih sayang dye owg,,tak sempat nak tengok wajah dye owg,,, hum,, teringin la nak rase kasih sayang dye owg! TERINGIN sesangat,,
hum,, bile teringat, tepikir bende-bende nie mesti rase pilu,, jeles kat kawan-kawan ade keluarge yang besar,, mesti bnyak pengalaman manis an,,
hummm ,, tak pela,, epy redha,, now fiekry ley happy an epy,, kawan yang baik la,,tak lupe jgak kat kawan-kawan yang selalu at sisi epy,, thankz jadi kawan epy,, LOVE you all ♥♥

PECAH KACE PECAH GELAS,LEPAS BACE SUDI-sudi LAH MEMBALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...