♥ hola,, selamat datang ke page blogger SECATEXWARNEPELANGI.BLOGSPOT.COM ♥

CEMBURU!

hum,, cemburu la nan couple lain,, hum tak macam epy, asyik COMPLICATED jew,, nak lepas an berat hati,, tak tahu la nape dye sanggup wat epy mcm nie,, UNTUNG la kowg ade ORANG SAYANG kan,, hmm
kadang-kadang layan perasaan jugak la,, sedih jugak kot dye wat macam tu,, kejap hilang kejap muncul,, kalau bz pon, ag tahu la,, ape salah nye kalau mecej kan,, 1 sen pon nak berkire ke??
mmm M***! epy pon ade perasaan jugak, nape awak wat epy macam tak wujud,, lau awak rase epy nie m'ganggu hidop awak, gtaw jela,, epy tak nak susah an awk,, epy ingat kite capel balik, epy buleh kongsi same-same nan awak,, tapi tak,,
lau epy jahat, da lame curang nan awak, tapi awak?? hmm,, mulut je manis, janji awk?? sume nye melayang,, ari-ari dengar awak nye rintihan, tapi awak?? tak pernah rintihan epy,, tak pe,, epy tak kesah, tapi nape awk cube nak memahami ek,,
mybe kite memang tak sehaluan kot,, sape kate cinta siber tak buleh kekal,, hum,,

PECAH KACE PECAH GELAS,LEPAS BACE SUDI-sudi LAH MEMBALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...