♥ hola,, selamat datang ke page blogger SECATEXWARNEPELANGI.BLOGSPOT.COM ♥

belajar mula kan hidup baru,, :'(

hari nie memang rase tak de semangat langsung nak jawab exam , dala paper addmath,, gerenti hancur resault addmath aku,, huh! mase dalam kelas ngah jawab exam, air mate pulak mengalir,, lagi la tak buleh jawab,, bub teringat tentang dye,, rindu kenangan lame, rindu segale-gale nye,, then sedih bub mase uh otak teros out! bub tak stdy pon,, hum! malang seh hidop,, sabar jela,,

malam tadi epy da mule titow sorang-sorang,, tapi masih menunggu panggilan tepon dari dye,, tapi hampe tak de pon,, epy mcej pon dye da tak bals,, dye da lupe epy ke??? hmmm,,kejap je kan dye da lupe epy,, arrrr!!

but! ari nie epy nak cube lupe an dye! harap-harap la berjaye,, then epy da wat keputusan, biar la dye bahagie dengan orang yang selayak-layak untuk dye,, epy tahu epy nie tak layak untuk dye,, dye pon da cakap yang epy ni kejam,, tak pernah faham perasaan dye,, takpe! epy terima! epy redha dye nak cakap epy ape,, humm

epy da amik keputusan jugax nak buang gambar dye kat blog nie, hum,, berat hati jugak la,, simpan pon da tak de gune,, dye pon da lupe epy kan,, mmm,, yang tinggal sekarang hanye la segala kenagan yang berlalu dan cerita-cerita antare aku dan dye dalam blog nie,, selamat tinggal syg,,, harap di sana kau bahagia tanpe diri ku,, mmm ;'(

PECAH KACE PECAH GELAS,LEPAS BACE SUDI-sudi LAH MEMBALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...