♥ hola,, selamat datang ke page blogger SECATEXWARNEPELANGI.BLOGSPOT.COM ♥

kawan baru! hee

heee mule-mule memang ingat nak tolong dye (FIEKRY) ,, huhu saje-saje nak try mane la tahu buleh tolong la kan,, huhu,, but malang nye tanpe epy sedar,epy pon ade masalah yang same dengan dye,, haha terbantut la nak tolong, 
 rase sedih ,geram jugak la bub penat-penat menghasil an blog nie, huh,, then sebab uh rase nak try selesai an masalah nie,, huh! kelam kabut nak selesai an,bub tak tahu pape pun,, heee
but, nasib baek la kak aien tibe-tibe online facebook,, huh! alhamdulillah la,,
teros minta tolong dye, hehe nasib baek dye mampu tolong,terima kasih kak! hee amin amin,,terus usaha dan usaha! hehe,,mase tu pulak la wat same-same gan fiekryy walaupon jauhan,, hahaha!
yeah! akhirnye buleh jugak selesai an masalah nie! huh! nasib baek,, amin,, hehehe ,, then try tengok blog si fiekry nie,, peh! jelez seh,, cantex gilak,, dye nie buleh di katekan crazy purple jugak la,, hehe,,
but tibe-tibe pulak dye nak ajar epy wat hideshoutbox,, mule-mule ingat an malas nak wat bub da banyak kali wat tapi tak berhasil jugak,, haha terok kan,, heee, tapi bile pikir balik,takpela,, try ikut ape yang dye ajar ,,mne le tahu buleh kan,, hehe
but bile da wat hahaha hasilnye same jugak,,,, hehe sian fiekry penat-penat ajar epy,pening pale dye layan epy,, hehe SOE fiekry,, hehe,,
tapi tak pela wat yang biase-biase pon jadi la,, heheh asal an ade kan,, hehehe,, lastly,, kesimpulan nye,, best jugak la kawan nan dye,, hehe sporting,, ceria,, tak sumbong,, hehe, best kawan nan dye! but fiekry,saye bukan KAKAK eh,, hahaha 
TERIMA KASIH dear!☺

PECAH KACE PECAH GELAS,LEPAS BACE SUDI-sudi LAH MEMBALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...