♥ hola,, selamat datang ke page blogger SECATEXWARNEPELANGI.BLOGSPOT.COM ♥

fiekry fanatic lady gaga

haha meh shini,, nak ngumpat chikit,, hahaha,, tak dela,,jangan marah eh, hehe,,hari nie first day kenal sorang boy nie,, hehe buleh tahan la,, handsome la jugak,, pandai pon ye,, hehe of couse la da ade mkwe,, haha tak sempat nak ushya,, haha ops! kantoi,,
hehe but bukan bende tu epy nak ngumpat,, hehe,, dye nie pelik jugak la,, hehe ciri-ciri dye memang crazy punye crazy la,, heee,
1. dye memang crazy nau kat lady gaga,, epy try la tanye dye ape yang wat dye suke nau kat lady gaga uh,, hehe saje nak menyakat dye,, hahaha,, then dye cakap dulu dye nie just minat lagu just dance, *hey! same la,awak tiru kite eh!* hahaha but time tuh dye tak bape minat sangat at lady gaga,, after lagu bad romance terus dye minat lady gaga sampai sekarang,, hehe,, kenangan terindah tu! ngee~
2. yang kedua nye,, dye seorang yang crazy purple la! heee *tengok tu tiru lagi,, hehehe* epy dapat tahu dye nie crazy purple bile tengok blog, buleh di kate kan 96% jugak la sume nye purple,, tapi kali nie bile tanye nape minat warne tu, dye just ckap memg dye minat,, tak dapat nak korek rahsia dye la,, hehe mybe ag dye menarik kot,, yela masing-masing kan ade pilihan sendiri an2,, hehe
dye tak tahu un yang epy nie nak ngumpat pasal dye,, hehe soe ye bos! haha, suke nyakat dye la,, hehe macam epy cakap dye nie ceria,, manje jugak kot,, haha but memang best kawan nan dye,!!, hehe i LIKE beb! heee~ but satu bende epy tak puas hati nan dye,, dye ni suke tukar topik,, tak tahu nape la,, ee rase macam nak resling je nan dye,, heheh, ;)

PECAH KACE PECAH GELAS,LEPAS BACE SUDI-sudi LAH MEMBALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...